Büyüklüğünde Deprem Malatya Son Dakika / Kuzey Yıldızı Ä°lk AÅŸk 55. Bölüm full izle, Kuzey Yıldızı - Afad'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4,7 .

Son dakika haber, spor, astroloji ve magazinden siyasete, ekonomiden finansa, seyahatten televizyon dünyasına bütün konuların tek adresi mynet. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12:19'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, depremin merkez üssünü pütürge, büyüklüğünü 4.7 olarak . Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem bölgesinden görüntüler! Kısa süreli endişe yaratan deprem afet ve acil durum .

Kandilli ve afad son depremler listesi: Sizce Türkiyede günde kaç deprem oluyor? - Internet Haber
Sizce Türkiyede günde kaç deprem oluyor? - Internet Haber from i.internethaber.com
Afad'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4,7 . Son dakika haberine göre malatya'da saat 12.19'da bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre saat 13.44'te malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 6,93 km derinlikte deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12:19'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haber, spor, astroloji ve magazinden siyasete, ekonomiden finansa, seyahatten televizyon dünyasına bütün konuların tek adresi mynet. Afad'dan yapılan açıklamada ise depremin büyüklüğü 4,7 olarak duyuruldu. Yerin 6.93 km altında meydana gelen deprem 4.7 büyüklüğünde kaydedildi.

Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12:19'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4,7 . Afad verilerine göre saat 13.44'te malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 6.93 km altında meydana gelen deprem 4.7 büyüklüğünde kaydedildi. Deprem, malatya dışında çevre illerde . Kandilli rasathanesi tarafından yayınlanan verilere göre ise deprem 5.0 . Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada ise depremin büyüklüğü 4,7 olarak duyuruldu. Kandilli ve afad son depremler listesi: Kısa süreli endişe yaratan deprem afet ve acil durum . Kadilli rasathanesi'nden alınan son dakika bilgisine göre malatya'nın pütürge ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12:19'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haber, spor, astroloji ve magazinden siyasete, ekonomiden finansa, seyahatten televizyon dünyasına bütün konuların tek adresi mynet.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4,7 . Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12:19'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre saat 13.44'te malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haber, spor, astroloji ve magazinden siyasete, ekonomiden finansa, seyahatten televizyon dünyasına bütün konuların tek adresi mynet. Yerin 6.93 km altında meydana gelen deprem 4.7 büyüklüğünde kaydedildi.

Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12:19'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Korkutan iddia: Yarın 8 büyüklüğünde deprem olacak - Tele1
Korkutan iddia: Yarın 8 büyüklüğünde deprem olacak - Tele1 from tele1.com.tr
Deprem, malatya dışında çevre illerde . Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem bölgesinden görüntüler! Afad verilerine göre saat 13.44'te malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 6,93 km derinlikte deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da deprem meydana geldi. Kandilli ve afad son depremler listesi: Afad, depremin merkez üssünü pütürge, büyüklüğünü 4.7 olarak . Kısa süreli endişe yaratan deprem afet ve acil durum .

Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12:19'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12:19'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4,7 . Deprem, malatya dışında çevre illerde . Kandilli rasathanesi tarafından yayınlanan verilere göre ise deprem 5.0 . Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem bölgesinden görüntüler! Afad'dan yapılan açıklamada ise depremin büyüklüğü 4,7 olarak duyuruldu. Son dakika haberine göre malatya'da saat 12.19'da bir deprem meydana geldi. Son dakika haber, spor, astroloji ve magazinden siyasete, ekonomiden finansa, seyahatten televizyon dünyasına bütün konuların tek adresi mynet. Kandilli'nin 5,0 olarak duyurduğu depremin büyüklüğü afad tarafından 4 . Kandilli ve afad son depremler listesi: Kadilli rasathanesi'nden alınan son dakika bilgisine göre malatya'nın pütürge ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 6,93 km derinlikte deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi tarafından yayınlanan verilere göre ise deprem 5.0 . Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem bölgesinden görüntüler! Afad, depremin merkez üssünü pütürge, büyüklüğünü 4.7 olarak . Deprem, malatya dışında çevre illerde . Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12:19'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12:19'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem bölgesinden görüntüler! Afad'dan yapılan açıklamada ise depremin büyüklüğü 4,7 olarak duyuruldu. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 6,93 km derinlikte deprem meydana geldi. Kadilli rasathanesi'nden alınan son dakika bilgisine göre malatya'nın pütürge ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, depremin merkez üssünü pütürge, büyüklüğünü 4.7 olarak . Deprem, malatya dışında çevre illerde . Son dakika haberine göre malatya'da saat 12.19'da bir deprem meydana geldi.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4,7 .

Kandilli rasathanesi tarafından yayınlanan verilere göre ise deprem 5.0 . Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da deprem meydana geldi. Kadilli rasathanesi'nden alınan son dakika bilgisine göre malatya'nın pütürge ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12:19'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, malatya dışında çevre illerde . Afad, depremin merkez üssünü pütürge, büyüklüğünü 4.7 olarak . Afad verilerine göre saat 13.44'te malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4,7 . Afad'dan yapılan açıklamada ise depremin büyüklüğü 4,7 olarak duyuruldu. Kısa süreli endişe yaratan deprem afet ve acil durum . Son dakika haberine göre malatya'da saat 12.19'da bir deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da 6,93 km derinlikte deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Büyüklüğünde Deprem Malatya Son Dakika / Kuzey Yıldızı Ä°lk AÅŸk 55. Bölüm full izle, Kuzey Yıldızı - Afad'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4,7 .. Kandilli ve afad son depremler listesi: Yerin 6.93 km altında meydana gelen deprem 4.7 büyüklüğünde kaydedildi. Kandilli'nin 5,0 olarak duyurduğu depremin büyüklüğü afad tarafından 4 . Afad'dan yapılan açıklamada ise depremin büyüklüğü 4,7 olarak duyuruldu. Kısa süreli endişe yaratan deprem afet ve acil durum .

Yerin 693 km altında meydana gelen deprem 47 büyüklüğünde kaydedildi malatya deprem son dakika. Afad'dan yapılan açıklamada ise depremin büyüklüğü 4,7 olarak duyuruldu.